Zijn wimperextensions schadelijk?

Vaak krijg ik de vraag of wimperextensions nou echt schadelijk zijn voor de eigen wimpers.. Daarom leek het me goed om hier wat meer over te vertellen.  


Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je ogen en wimpers, zolang je de wimpers bij een ervaren, zorgvuldige en nauwkeurige salon laat zetten. Daarnaast is het ook belangrijk hoe je er zelf mee omgaat. Wees er zuinig op en houd je altijd goed aan de nazorg regels.  


Je eigen wimpers vallen van nature uit, dat is een feit. Maakt niet uit waar je het laat doen, ze vallen uit. De levenscyclus van elk haartje is ongeveer 100 dagen. Hoe snel ze terug groeien en herstellen verschilt per persoon. Bij de een kan het dus sneller uitvallen als bij iemand anders, dat is helaas van te voren niet te zeggen. De een zal dus sneller een opvulbehandeling nodig hebben als de ander. De meeste klanten komen na 2-3 weken terug voor een opvulbehandeling.  


Zoals ik hierboven al vertelde is het ook erg belangrijk hoe je zelf met de wimperextensions omgaat en je houdt aan de nazorg regels. Een paar nazorg regels op een rijtje..  


  • De eerste 24 uur niet in contact met water. Zo kan de lijm volledig uitharden en hechten aan de eigen wimpers.  

  • Geen olie producten. (ook in make-up zit vaak olie)  

  • Gebruik een speciale wimper foam om de wimpers te reinigen, reiniging is erg belangrijk. (deze is in de salon verkrijgbaar)

  • Niet trekken/friemelen aan de wimpers.  

  • Vermijd stromend water direct op de wimpers.  

  • Verwijder wimperextensions nooit zelf. De extensions zitten met een speciale lijm vast, die alleen kan worden opgelost met een speciale daarvoor bestemde cream remover. Probeer het ook niet met olie producten, want dan zullen de eigen wimpers afbreken.  


Tijdens en na de behandeling krijg je hier altijd duidelijke uitleg en tips over hoe je het langst plezier van je wimperextensions hebt.  


Vaak als de wimperextensions verwijderd zijn lijkt het alsof je ‘kaal’ bent geworden.. Dit is niet zo, maar je went zo snel aan een mooie bos wimperextensions, dat het verschil ernorm lijkt.  


 


Voor vragen of het maken van een afspraak kun je altijd vrijblijvend een berichtje sturen.  


Reageer met een onderwerp waar jij graag meer over zou willen weten.
 


www.pura-diva.nl 


info@pura-diva.nl 
0640966335


instagram & facebook : @salonpuradiva