De behandeling : 'Powder Brows'

Tegenwoordig zijn de Powder brows (vorm van semi permanente make-up) helemaal in, ze worden ook wel ombre brows genoemd. Dit omdat het een mooi overloop effect geeft, hierbij worden de wenkbrauwen van licht naar donker ingekleurd wat een zacht poeder effect geeft. Uiteraard is het ook mogelijk om het begin stukje wel wat donkerder aan te zetten, naar wens van de klant.


Omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar hoe de behandeling nou eigenlijk in zijn werk gaat, ga ik hier wat meer over vertellen in deze blog.


Na het maken van een afspraak krijg je gelijk bij de bevestiging de voorzorg doorgestuurd. Er zijn namelijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voor de behandeling.


De dag is aangebroken dat we mooie wenkbrauwen gaan plaatsen. Allereerst vullen we samen een intake formulier in en bespreken we de wensen.


Dan gaan we de wenkbrauwen schoonmaken en maken we mooie voor foto’s, dit is altijd leuk om zelf terug te zien na de behandeling. Het is altijd zo’n verschil!


Vervolgens gaan we de wenkbrauwen helemaal uitmeten en uittekenen, dit is één van de belangrijkste onderdelen van de behandeling. Zo kunnen we meten wat de perfecte wenkbrauw bij het gezicht is en wat je zelf mooi vindt. Met een app controleren we alle stappen, zodat we zeker weten dat alles gelijk en recht is. Vaak op het blote oog kun je dit niet altijd goed zien, de app helpt daarbij om 100% zekerheid te geven.


Na het helemaal opgemeten te hebben en goedkeuring van de klant gaan we dan beginnen met de behandeling. De behandeling word uitgevoerd met een machine en een fijn naaltje die met snelheid op en neer gaat. Het fijne naaltje die in de eerste en tweede huidlaag gaat laat kleine stipjes achter op de huid, wat het natuurlijke poedereffect geeft en de wenkbrauw inkleurt.

Het is per persoon verschillend hoeveel lagen we gaan zetten. Aan de voorkant word maar 1 laagje gezet, mits de klant de voorkant toch graag wat intenser zou willen. Hoe intenser je ze wilt, hoe meer lagen er worden gezet. Ook verschild het per huid hoe goed de pigmenten pakken waardoor je eventueel minder lagen zou kunnen zetten.


Tijdens de behandeling mag je zelf ook altijd meekijken naar de veranderingen.


Als we klaar zijn met het powderen maken we nog mooie na foto’s en krijg je de nazorg mee naar huis.


Waarom Powder brows?

  • Langdurig effect. (1,5 tot 2 jaar)
  • Geschikt voor alle huidtypes.
  • Scheelt tijd in de ochtend.
  • Word niet als pijnlijk ervaren.
  • Vorm en kleur naar wens.
  • Volle en natuurlijke wenkbrauwen.
  • Veel verschillende kleuren.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je altijd vrijblijvend een berichtje sturen.  


Reageer met een onderwerp waar jij graag meer over zou willen weten.
 
 


www.pura-diva.nl 

info@pura-diva.nl 
0640966335

instagram & facebook : @salonpuradiva